Hodnocení obchodu

5,0 191 hodnocení
Přidat hodnocení
5
187x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Markéta | 17.6.2020
Vše v pořádku. Děkujeme za dárek. Dcerka už se těší na čtení.
M Avatar autora Marie | 17.6.2020
Spokojenost. Objednávka, rychlé dodání, vše bez problémů. Samotné pomůcky nemohu hodnotit, předávám je vyučujícím, myslím, že budou spokojeni.
L Avatar autora Lenka K. | 12.6.2020
Ano, vše přišlo včas a v pořádku, moc se těším, až budu využívat pomůcky ve školce, určitě si objednám i další:-) radost z přáníčka, které bylo ručně napsané, to potěší, děkuji:-)
H Avatar autora Hana | 12.6.2020
Rychlé doručení, vše v pořádku. Potěšilo mě přáníčko.
E Avatar autora Eva | 11.6.2020
Zásilka přišla v pořádku, kartičky s obrázky jsou pěkné. Těším se, až budu s dcerou procvičovat.
BL Avatar autora Bc. Hana Lhotková | 4.6.2020
Ano, jsem spokojena. Našla jsem zde vše, co jsem potřebovala. Vše došlo v pořádku . už vím, kam se obrátit, když budu něco potřebovat ke vzdělávání dětí. Děkuji
LH Avatar autora Lenka Hradilová | 29.5.2020
Zásilka dorazila rychle a v pořádku. Děkuji i za milé přáníčko, velmi potěšilo.
MD Avatar autora Monika Dvořáková | 29.5.2020
Velmi
LT Avatar autora Lenka Tejkalova | 29.5.2020
Jsem velmi spokojená. Zboží dorazilo brzy a v pořádku.
MM Avatar autora Magdaléna Michlová | 29.5.2020
Vše bez problému, zboží dorazilo rychle a v pořádku.
LN Avatar autora Ladislava Novotná | 29.5.2020
Jsem spokojena, vše proběhlo dle představ. Kartičky s obrázky a písmenky jsem objednala za účelem procvičování paměti babičky, která má velké problémy s pamětí a vyjadřováním. Budou využity ale i vnučkou, která půjde v září do školy. Obrázky jsou dobře zvolené. Jsem spokojena.
Avatar autora Emilie Ševčíková | 14.5.2020
I když Vám vyřízení trvalo trochu déle, zásilka dorazila v pořádku. Děkuji.
M Avatar autora Michaela | 4.5.2020
Skvělé. Mohu jenom doporučit.
M Avatar autora Martina | 3.5.2020
Rychlá dodávka, originální nápad s ručně psanými přáníčky, která potěší a ještě k tomu dáreček.....co dodat? Prostě SUPER!!
E Avatar autora Eva T. | 26.4.2020
Rychlá dodávka, stoprocentní spolehlivost. A ručně psané přáníčko, aby pomůcky dobře sloužily, mě dojalo. Takže super a moc díky.
R Avatar autora Romana | 23.4.2020
Velice rychlá dodávka. Spokojenost nade vše. Všem doporučuji!!!!!
D Avatar autora Dagmar S. | 22.4.2020
Velmi rychlé dodání, zboží v pořádku. A navíc milý dárek, za který moc děkuji. Velká spokojenost, obchod vřele doporučuji :-)
S Avatar autora Stana | 10.3.2020
Došlo vše v pořádku.A děkuji za dárek.
H Avatar autora Hela | 10.3.2020
Vše Ok- objednávka, dodání i kvalita zboží. A bonus - malý a milý dáreček. Děkujeme.
I Avatar autora Ilona | 10.3.2020

Stránka 1 z 10 , položek celkem: 191

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.