Hodnocení obchodu

5,0 226 hodnocení
Přidat hodnocení
5
219x
4
5x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MP Avatar autora Mirka Puchtová | 28.11.2020
Zboží jsem obdržela rychle a v pořádku. Děkuji :)
H Avatar autora Hana | 26.11.2020
Všechno dorazilo v pořádku. Již jsme kartičky vyzkouseli, určitě skvělá pomůcka. Velice nápadité třeba kartičky na výuku ročních období, hned jsme si nalepili na magnetickou tabuli, bohužel se nam magnetky odlepily.
M Avatar autora Monika | 23.11.2020
Všechno dorazilo v pořádku, už se těšíme až budeme trénovat
HS Avatar autora Hana Stránská | 20.11.2020
Moc.
M Avatar autora Milena | 14.11.2020
Krásné pomůcky pro žáčky se SVP, už se těším až budeme používat. Děkuji moc za ručně psané přáníčko, hodně spokojených zákazníků.
MS Avatar autora MŠ Sluníčko | 9.11.2020
Zaslané pomůcky jsou bezvadné a praktické. Vše dorazilo v pořádku.
MP Avatar autora Milan Piskač | 7.11.2020
Naprostá spokojenost.
P Avatar autora Petra | 1.11.2020
Vše perfektní , pomůcky jsou moc bezva! Děkuji moc
JK Avatar autora Jana Kolářová | 30.10.2020
MB Avatar autora Markéta Burešová | 30.10.2020
Vše dorazilo v pořádku, rychlá a příjemná komunikace. Efektivitu pomůcek budeme teď ověřovat :-)
LH Avatar autora Lubomíra Hrdonková | 20.10.2020
Skvělá a rychlá komunikace. Výrobky, které jsou smysluplné pro děti se SVP.
Avatar autora | 16.10.2020
AK Avatar autora Andrea Kottova | 15.10.2020
Děkuji za velice milý obchůdek ❤️
ŽŽ Avatar autora ŽIRAFA ŽIRAFA | 15.10.2020
super, rychlé dodání.
SP Avatar autora Sylva Peclinovská | 15.10.2020
Maximální spokojenost. Výborná a rychlá komunikace.
DM Avatar autora Daniela Mrlinová | 13.10.2020
S Avatar autora Silvie | 8.10.2020
Výrobky odpovídají potřebám dětem se speciálními vzdělávacími potřebami, jako speciálnímu pedagogovi mi přišly naprosto v pořádku, ale po doručení už jsem nadšena nebyla. Přišly mi zalaminované čtvrtky s obrázky, cena 750 Kč za malé zalaminované kartičky s obrázkem je příliš přehnaná i u kartiček se zlomky a nakupování, je cena neadekvátní. Obchodu doporučuji zamyslet se nad lepším a kvalitnějším materiálem. Nejraději bych vám je vrátila, ale...
Avatar autora | 8.10.2020
ŠD Avatar autora Šárka Dušková | 8.10.2020
Zdravím, spokojenost veliká. Milý vzkaz i dáreček. O rychlosti vyřízení ani nemluvím ????
B Avatar autora Berenika | 7.10.2020
Naprosto bezvadny pristup, darecek a osobni podekovani v balicku neskutecne mile prekvapilo. Objednavali jsme minutku s vizualizaci casu, pro nasi dceru obrovsky pomocnik a obrazkovou abecedu na krouzku, kterou jsme uspesne hned druhy den ztratili, protoze se stala okamzite hitem a musela vsude s nami...takze budeme objednavat znovu a jiste nejen ji. Palec nahoru a dekujeme.

Stránka 1 z 12 , položek celkem: 226

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.