Hodnocení obchodu

5,0 81 hodnocení
Přidat hodnocení
5
80x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
V Avatar autora | 8.1.2019
Vše nadstandartní - domluva, rychlost dodání i spokojenost se zbožím. Mohu jen doporučit.... což jsem již také učinila. Děkuji a jistě se na stránky do budoucna budu vracet.
Avatar autora | 18.12.2018
D Avatar autora | 14.12.2018
Vše dorazilo včas a vpořádku, děkuji za ručně psaný vzkaz i malý dáreček. Doporučuji.
P Avatar autora | 14.12.2018
V neděli vybráno, v pondělí zaplaceno a v úterý zboží u nás... neuvěřitelné. Díky.
K Avatar autora | 13.12.2018
Vse od zacatku do konce skvele. Takto by to melo vypadat vsude! :-) Velmi potesila mala pozornost a rucne psany vzkaz. Vsem tady nakup vrele doporucuji ;-)
M Avatar autora | 12.12.2018
Byla jsem velmi spokojena.Zakázka dorazila brzy.Taky mě překvapil vzkaz rukou a dobrá tel. rada
A Avatar autora | 12.12.2018
HM Avatar autora | 6.12.2018
AK Avatar autora | 5.12.2018
Byla jsem spokojená. Zásilka přišla brzy, obsah byl správný.
Avatar autora | 5.12.2018
I Avatar autora | 29.11.2018
Maximalni spokojenost, rychle a bezproblémové doruceni zasilky. Dekujeme.
PP Avatar autora | 28.11.2018
Všechno bylo v pořádku, objednávka dorazila brzo. Mile překvapil vzkaz napsaný rukou a nebyl problém ani s úpravou faktury.
IM Avatar autora | 28.11.2018
Všechno v pořádku, objednávka byla vyřízena velmi rychle a se zbožím jsem velmi spokojená.
Avatar autora | 28.11.2018
MP Avatar autora | 28.11.2018
Všechno bylo v pořádku, rychle dodáno a s milým přídavkem.
VL Avatar autora | 12.11.2018
Velmi příjemně mě překvapila rychlost odeslání a nadstandardní zákaznický servis. Mohu jen vřele doporučit.
IB Avatar autora | 6.11.2018
Maximální spokojenost.
SH Avatar autora | 4.11.2018
Výběr i vyřízení objednávky skvělé, velmi mě potěšil rukou psaný vzkaz, to je dnes vskutku drahokam. Děkuji a určitě se vrátím.
S Avatar autora | 4.11.2018
Vše dorazilo v pořádku. Se zbožím jsem spokojena.
T Avatar autora | 29.10.2018

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 81

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.