Hodnocení obchodu

5,0 205 hodnocení
Přidat hodnocení
5
200x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
š Avatar autora škola v Mladém | 29.9.2020
Vše došlo v pořádku a velmi rychle, děkujeme.
S Avatar autora Studénka | 22.9.2020
J Avatar autora Jana | 22.9.2020
N Avatar autora Nikola | 16.9.2020
Jsme nadmíru spokojeni, komunikace perfektní. Vstřícnost a kartičky na míru vyšly hezky. I když bych přidala větší rozměry. Objednávala jsem poprvé,příště objednám zase zde,ale větší. :) Moc děkuji.
ID Avatar autora IVANA DANKOVÁ | 15.9.2020
SPOKOJENOST
K Avatar autora kuřátka | 10.9.2020
super
ŠK Avatar autora Šárka Krátká | 26.8.2020
Moc děkujeme dorazilo to v pořádku syn je nadšený děkujeme
KS Avatar autora Kateřina Součková | 18.8.2020
Jsem velmi spokojená s poskytnutými službami. Po telefonické domluvě byla i složitá fakturace vyřízena obratem, úprava objednávky a dodání proběhlo obratem.
M Avatar autora Martina | 12.8.2020
Určitě doporučiji. Rychlá komunikace i dodání. Super
D Avatar autora Dana | 30.7.2020
Doporučuji. Zboží úžasné, komunikace perfektní. Určitě se do obchodu vrátím. Bezva nápady.
E Avatar autora Eva | 29.7.2020
Zboží došlo do 2 dnů v pořádku.
H Avatar autora Hana | 17.7.2020
Zboží pŕišlo v pořádku,ale dlouho,přesto,že bylo uhrazeno převodem.
G Avatar autora Georg | 17.7.2020
Dobrý den, můžu jen doporučit. Slušnost, spolehlivost a rychlost. Děkuji.
Avatar autora K.P. | 6.7.2020
Dárky perfektní, velká spokojenost ....
M Avatar autora Markéta | 17.6.2020
Vše v pořádku. Děkujeme za dárek. Dcerka už se těší na čtení.
M Avatar autora Marie | 17.6.2020
Spokojenost. Objednávka, rychlé dodání, vše bez problémů. Samotné pomůcky nemohu hodnotit, předávám je vyučujícím, myslím, že budou spokojeni.
L Avatar autora Lenka K. | 12.6.2020
Ano, vše přišlo včas a v pořádku, moc se těším, až budu využívat pomůcky ve školce, určitě si objednám i další:-) radost z přáníčka, které bylo ručně napsané, to potěší, děkuji:-)
H Avatar autora Hana | 12.6.2020
Rychlé doručení, vše v pořádku. Potěšilo mě přáníčko.
E Avatar autora Eva | 11.6.2020
Zásilka přišla v pořádku, kartičky s obrázky jsou pěkné. Těším se, až budu s dcerou procvičovat.
BL Avatar autora Bc. Hana Lhotková | 4.6.2020
Ano, jsem spokojena. Našla jsem zde vše, co jsem potřebovala. Vše došlo v pořádku . už vím, kam se obrátit, když budu něco potřebovat ke vzdělávání dětí. Děkuji

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 205

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.