Hodnocení obchodu

5,0 128 hodnocení
Přidat hodnocení
5
126x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PP Avatar autora | 19.9.2019
Jsem velice spokojen s rychlostí dodání objednaného zboží i jeho kvalitou. Snad bude takto fungovat i na syna.
Avatar autora | 19.9.2019
objednávka byla vyřízena rychle a k plné naší spokojenosti.
T Avatar autora | 16.9.2019
Zásilka dorazila v pořádku.
Avatar autora | 13.9.2019
maximální spokojenost
IP Avatar autora 13.9.2019
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s námi byli spokojení .
Avatar autora | 9.9.2019
IP Avatar autora 13.9.2019
Děkujeme za hodnocení.
I Avatar autora | 9.9.2019
vše perfektní,veliká spokojenost.zboží přišlo rychle a vpořádku i s dárečkem.děkujeme.určitě zase objednáme
IP Avatar autora 9.9.2019
Milá Ivano, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a milá slova. Jsme rádi, že jste s námi byla spokojená. Budeme se na Vás těšit zase příště :-)!
J Avatar autora | 9.9.2019
Vše perfektní, doporučuju ❣️ A objednávám znovu další pomůcky.. Skvělé zpracování, praktické, funkční, bleskové dodání i komunikace 1*** Děkuji ????
IP Avatar autora 9.9.2019
Milá Jano, mockrát děkujeme za Vaše milá slova! Moc nás potěšila ta krásná 1 s tolika hvězdičkami :-)! Ať pomůcky slouží!
E Avatar autora | 2.9.2019
Výborné ! Za mě skvělé,ochotne jednání a ještě milý dáreček navíc :-)
IP Avatar autora 9.9.2019
Milá Eleno, moc děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a milá slova. Těší nás, že jste s námi byla spokojená!
IS Avatar autora | 2.9.2019
Rychlé doručení, dobrá komunikace.
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, paní Schmittová.
MC Avatar autora | 2.9.2019
Spokojenost, výborná komunikace. Doporučuji.
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za milá slova a doporučení.
I Avatar autora | 2.9.2019
Spokojenost velika. Objednala sem znovu. Zbozi dorazilo vporadku
IP Avatar autora 9.9.2019
Milá Ivano, děkujeme za Vaše milá slova. Jsme rádi, že se na nás s důvěrou znovu obracíte. :-)
D Avatar autora | 2.8.2019
objednávka,dodání i zboží je naprosto v pořádku,spokojenost :)
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, Dano.
Avatar autora | 1.8.2019
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za hodnocení.
PM Avatar autora | 1.8.2019
Velká spokojenost, zboží bylo rychle dodáno a byl milý vstřícný přístup.
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za Vaše milá slova, Martino.
P Avatar autora | 1.8.2019
Děkuji za rychlé dodání a za milý ručně psaný vzkaz, zahřálo to u srdce, vzpomněla jsem si na psaníčka ve škole a dáreček velmi potěšil. Máte lidský přístup. Jinak vše proběhlo v pořádku. Určitě budu objednávat další zajímavé pomůcky.
IP Avatar autora 9.9.2019
Milá Petro, mockrát děkujeme za Vaše milá slova. Jsme moc rádi, že Vás ručně psaný vzkaz a malá pozornost potěšily. Budeme se na Vás těšit zase příště :-)...
E Avatar autora | 31.7.2019
Doručení proběhlo rychle a v pořádku.
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za zpětnou vazbu, Evo.
H Avatar autora | 27.6.2019
Rychlé dodání, ručně napsaný vzkaz..to mě velmi potěšilo a mile překvapilo. Šikovná pomůcka..
IP Avatar autora 9.9.2019
Milá Hanko, jsme moc rádi, že jsme Vás potěšili :-). Děkujeme za milá slova.
N Avatar autora | 20.6.2019
Ano
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za hodnocení, Nikol.
T Avatar autora | 3.6.2019
Jsem velice spokojená, velmi milé byl ručně psaný vzkaz s přáním ať nám jde učení od ruky :) a samozřejmě dáreček zdarma také velmi potěšil. To, že zboží bylo velmi rychle odesláno a doručeno bylo super.
IP Avatar autora 9.9.2019
Milá Terezo, mockrát děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a milá slova. Jsme moc rádi, že jsme Vás ručně psaným vzkazem a malou pozorností potěšili :-).
MJ Avatar autora | 27.5.2019
Ano
IP Avatar autora 9.9.2019
Děkujeme za hodnocení.

Stránka 1 z 7 , položek celkem: 128

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.