Hodnocení obchodu

5,0 150 hodnocení
Přidat hodnocení
5
148x
4
2x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Dita | 16.11.2019
kvalita, rychlost, velká spokojenost osobní pozdrav velmi potěšil
K Avatar autora Konečná I. | 16.11.2019
Ano, velká spokojenost, rychlé vyřízení, ochota i milý pozdrav.
MO Avatar autora Mateřská škola, Nejdek, Husova, příspěvková organizace Mateřská škola, Nejdek, Husova, příspěvková organizace | 14.11.2019
Ochota, vstřícnost, spokojenost. Děkujeme
KK Avatar autora Kateřina Kožušníková | 14.11.2019
Byla jsem spokojená s rychlostí vyřízení.
Avatar autora Andrea Šafaříková | 13.11.2019
Se zásilkou jsem spokojená, dáreček a osobní vzkaz potěšil :) Jen v případě obrázků na kartičkách denního režimu bych zvážila, hlavně tedy u jídla, aby nebylo tak konkrétní, u syna s PAS mu jen těžko vysvětluji, že párek fakt ne a on si myslí, že co je psáno, to je dáno... :) Dále bych zvážila možnost kartičky vyrábět třeba i s magnetem, mít možnost výběru. Já jsem suchý zip odloupla a nahradila magnetem a můžu klidně připínat na lednici, nemusím řešit speciální tabuli. A i manipulace je potom jednodušší. Ale jinak jsem velice spokojená a moc děkuji :)
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Milá paní Šafaříková, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a milá slova. Jsme rádi, že Vás malý dáreček a osobní vzkaz potěšil. Chápu, že né všem dětem mohou karty denního režimu takto vyhovovat, proto máme v nabídce i KARTY NA MÍRU - můžete si tak tedy režim uzpůsobit přímo na míru potřebám svého dítěte. Děkujeme také za podnět s magnetickými kartičkami. Určitě to promyslíme.
VT Avatar autora Vendula Tintěrová | 12.11.2019
Velmi, rychlost, spolehlivost, super komunikace.
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Milá paní Tintěrová, děkujeme za Vaše hodnocení a zpětnou vazbu.
Z Avatar autora Zuzana | 11.11.2019
vyrizeni i dodani velmi rychle. Osobni vzkaz moc mile potesil. Jen bych rada upozornila ze krabice s plysakem byla prepravou dost pomackana (chtelo by to lepsi obal na ni). Nam nastesti nevadilo, ale v pripade darku by to bylo asi nemile.
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Milá Zuzano, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Pokud k Vám Emušák dorazil v pomačkané krabici, tak se moc omlouváme! Pokud budete chtít poslat novou krabici, neváhejte nás kontaktovat. Děkujeme za podnět, dáme si při balení Emušáků větší pozor.
L Avatar autora lenka | 11.11.2019
Zásilka dorazila velmi rychle, děkuji za vyřízení. Mohu jenom doporučit.
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme za zpětnou vazbu a doporučení, Lenko.
E Avatar autora Eva | 11.11.2019
Rychle vyřízeno, dáreček s osobním vzkazem mile potěšil. Vše v pořádku ???????? Děkuji. E. H.
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Milá Evo, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jsme Vás potěšili.
MZ Avatar autora Michaela Zřídkaveselá | 7.11.2019
Děkuji za rychlé a bezproblémové vyřízení zásilky!!!
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Milá Michaelo, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že vše proběhlo jak mělo a že jste s námi spokojená.
JS Avatar autora Jiřina Sismilichová | 5.11.2019
Ano jsem spokojená.. jen obrázky by mohli být větší
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, paní Sismilichová. Větší rozměry kartiček zvážíme. Děkujeme za podnět.
L Avatar autora Lenka | 5.11.2019
Velmi spokojeni
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme. Lenko.
I Avatar autora Ilona | 21.10.2019
Doručení proběhlo v pořádku a brzy, i malý dáreček jsme dostali :-)
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Milá Ilono, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. :-)
AM Avatar autora Anna Koubová Motlová | 11.10.2019
Naprosto spokojeni :D
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
To jsme rádi :-). Děkujeme za zpětnou vazbu, Anno.
BZ Avatar autora Bc.Horáková Zdenka | 9.10.2019
Objednávka byla rychle vyřízena a přišla v pořádku. Děkujeme.
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
I my Vám děkujeme!
Avatar autora | 8.10.2019
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme.
J Avatar autora Jana | 4.10.2019
Objednávka byla rychle vyřízená
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme za zpětnou vazbu, Jano.
KO Avatar autora Kristýna Ondřejová | 4.10.2019
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme za hodnocení, paní Ondřejová.
ML Avatar autora Michaela Ladýřová | 1.10.2019
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme za hodnocení, paní Ladýřová.
Avatar autora | 30.9.2019
IP Avatar autora Ingrid Peníšková (Administrátor) 14.11.2019
Děkujeme.

Stránka 1 z 8 , položek celkem: 150

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.