Hodnocení obchodu

5,0 174 hodnocení
Přidat hodnocení
5
171x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Stana | 10.3.2020
Došlo vše v pořádku.A děkuji za dárek.
H Avatar autora Hela | 10.3.2020
Vše Ok- objednávka, dodání i kvalita zboží. A bonus - malý a milý dáreček. Děkujeme.
I Avatar autora Ilona | 10.3.2020
IB Avatar autora Iva Benešová | 4.3.2020
Vše v pořádku, rychlé dodání, milý dáreček. Děkuji.
JC Avatar autora Jitka Chmelová | 4.3.2020
Vše proběhlo v pořádku, děkujeme za dárek!
MP Avatar autora Martina Prokopova | 3.2.2020
Rychle dodání za dárek děkujeme a i za milý vzkaz uz se zítra těšíme az ruce ve škole použijeme ????
JV Avatar autora Jitka Vacková | 3.2.2020
Rychlé dodání, vše v pořádku.
E Avatar autora Eva | 27.1.2020
Dodání zboží trvalo trochu delší dobu, ale přišel mi omluvny email že byl technický problém a omlouvaji se, jinak vše v pořádku
M Avatar autora Marcela | 23.1.2020
Rychlé dodání,skvělá komunikace děkujeme za dárek
Z Avatar autora Zuzka | 23.12.2019
Rychlé dodání, skvělá komunikace, děkuji za dárek i vzkaz.
MS Avatar autora Monika Strnádková | 12.12.2019
Skvělý e-shop. Doporučuji
MB Avatar autora Martina Bednaříková | 12.12.2019
Rychlé dodání zboží
ZN Avatar autora Základní škola, Dačice, Neulingerova 108 | 11.12.2019
Jsme spokojeni.Děkuji.
E Avatar autora Eva | 10.12.2019
Vše v pořádku
E Avatar autora Eva | 9.12.2019
Vse v poradku
B Avatar autora Blanka | 29.11.2019
Vše vpořádku. Děkuji za dárek.
PZ Avatar autora Pavla Porubská, ZŠ | 29.11.2019
Velmi děkuji za ochotu a rychlost vyřízení objednávky, děkuji za osobní přístup!
T Avatar autora Táňa | 26.11.2019
Scio žabák a emušačky dorazily v pořádku. Snad se budou mému 5-letému synovcovi líbit. Děkuji za ručně psaný osobní vzkaz.:)
SB Avatar autora Soňa Bedrníková | 26.11.2019
Spokojenost veliká. Vše dorazilo včas a s poděkováním za nákup. Já též děkuji :)
MV Avatar autora Martina Vohradníková | 25.11.2019
Jsem naprosto spokojena. Vše dorazilo v pořádku a rychle. Osobní poděkování za nákup v obálce, což velice potešilo.

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 174

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.